Partshouse = Europese kwaliteit

Bij ons vindt u enkel de allerbeste onderdelen. Wij bieden uitsluitend onderdelen van Europese topkwaliteit aan. De onderdelen zijn dan ook hoofdzakelijk in Europa geproduceerd. Verder hoeft u zich niet af te vragen of onze onderdelen kunnen concurreren met de originele. Onze onderdelen zijn immers evenwaardig aan originele onderdelen wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit is controle

Kwaliteit kan enkel gegarandeerd worden indien er steeds strikte controles worden uitgevoerd. Onze fabrikanten en leveranciers worden continu gescreend of ze voldoen aan de hoogste ISO en andere kwaliteitsnormen. Alle goederen die bij Partshouse toekomen worden gecontroleerd op correctheid en kwaliteit. Regelmatig worden er samples van leveranciers getest bij externe partners om de kwaliteit van de goederen te controleren.

Kwaliteit is service

Kwaliteit is meer dan alleen de kwaliteit van de onderdelen. Kiest u voor Partshouse, dan kunt u ook rekenen op correcte levering, het respecteren van de vooropgestelde leveringstermijnen en een uitstekende klantenservice. Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons team staat steeds voor u klaar!