Wilt u wiellader onderdelen voor Volvo kopen? Aftermarket versus origineel

Welke onderdelen voor uw Volvo-wiellader kunt u kopen?

Wilt u wiellader onderdelen voor Volvo kopen? Aftermarket versus origineel

Wielladers bestaan uit vele onderdelen. Hoe ouder de machine, hoe groter de kans dat een onderdeel het begeeft. Hoe vindt en selecteert u de juiste onderdelen voor een wiellader? En bent u alleen gedekt als u originele Volvo-onderdelen koopt of kunt u ook vertrouwen op aftermarket onderdelen voor Volvo wielladers? Laten we ons er eens in verdiepen om dat uit te zoeken!

Wat is het verschil tussen originele en aftermarket onderdelen?

Tegenwoordig is er veel keuze op de markt in verschillende soorten onderdelen. U kunt kiezen tussen originele onderdelen, aftermarket onderdelen, OEM onderdelen, gereviseerde onderdelen en zelfs gebruikte onderdelen.

Originele Volvo onderdelen zijn onderdelen die door het Volvo worden geproduceerd en door het dealernetwerk worden verkocht. Deze onderdelen zitten in een verpakking van het merk Volvo. U krijgt ook een bepaalde garantieperiode. Zo kunt u er zeker van zijn dat u dezelfde onderdelen – en dus kwaliteit – heeft als de originele onderdelen in uw machine. Helaas hangt er echter een groot prijskaartje aan.

Een goed alternatief? Aftermarket onderdelen. Specifiek gemaakt voor Volvo-laders, en geproduceerd door onafhankelijke fabrikanten. Deze onderdelen zijn meestal een stuk goedkoper dan de originele onderdelen. Helaas zijn niet alle aftermarket onderdelen van hoge kwaliteit. Vaak krijg je onderdelen van inferieure kwaliteit die niet lang meegaan.

De vraag is dus: moeten hoogwaardige onderdelen voor wielladers duur zijn? Het antwoord is eenvoudig: zeker niet.

Koop met een gerust hart uw aftermarket Volvo-wiellader onderdelen en bespaar tegelijkertijd geld

Bij Partshouse zijn we trots op het feit dat de meeste van onze aftermarket vervangingsonderdelen in Europa worden geproduceerd. Wij kopen bij fabrikanten die rechtstreeks aan de productielijn van Volvo leveren. Dit zijn de zogenaamde OEM-onderdelen. Bovendien worden er regelmatig tests uitgevoerd door onafhankelijke kwaliteitscontrolebedrijven om de kwaliteit van onze onderdelen te controleren. Verder communiceren wij nauw met klanten om hun tevredenheid over onze onderdelen en service op te volgen.

Al onze onderdelen zijn ook gedekt door een garantieperiode die gelijk is aan of zelfs langer is dan de originele onderdelen. En mocht er zich een probleem voordoen na de garantieperiode, dan zijn wij nog steeds flexibel om dit op te lossen. Wij laten onze klanten niet in de kou staan.

Bovendien zijn onze Europese kwaliteits aftermarket onderdelen veel voordeliger geprijsd dan originele onderdelen. Daarom zijn onze aftermarket onderdelen een echt betrouwbaar alternatief voor de originele onderdelen en tegen een aanzienlijk voordeligere prijs.

One-stop-shop voor al uw wiellader onderdelen

Bij Partshouse kunt u al uw onderdelen voor Volvo wielladers op één plek krijgen. U vindt er een uitgebreid assortiment onderdelen zoals filters, tandwielen, aandrijfassen, differentieelcomponenten, spatborden, cabinedelen en nog veel meer. Neem zeker een kijkje in ons productoverzicht om te zien wat wij te bieden hebben!

We behandelen ook alle types en modellen van Volvo wielladers. Wij bieden:

  • Onderdelen voor Volvo compacte wielladers: L25, L30, L35 tot L60
  • Onderdelen voor middelzware wielladers: L70, L90, L110, L120, L150
  • Vervangende onderdelen voor grote of zware wielladers: L180, L220, L250, L330 en L350

Vertrouw op ons voor uw wiellader-onderdelen met kwaliteitsgarantie aan kostenbesparende prijzen en wereldwijde levering tot bij u aan de deur. Wilt u meer weten? Neem contact op en stuur ons uw vragen over onderdelen en ontvang onmiddellijk een passende offerte.