Onderdelen voor Volvo grondverzetmachines en Volvo vrachtwagens

Waarom kiezen voor Partshouse?

Competitieve prijzen

U kunt onze producten wereldwijd vinden aan een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Ons motto is dan ook: kwalitatieve onderdelen van Europese kwaliteit aan redelijke prijzen. Ten slotte streven wij ook naar de perfectie, zodat wij u de beste service kunnen bieden!

+ 230.000 onderdelen geschikt voor Volvo

In ons uitgebreide gamma kunt u kiezen uit maar liefst 230 000 onderdelen voor Volvo en uit meer dan 500 000 onderdelen voor andere topmerken. Welke soort onderdelen u ook zoekt, bij ons kunt u ze zeker vinden.

Europese kwaliteit

Bij ons vindt u enkel de allerbeste onderdelen. Wij bieden uitsluitend onderdelen van Europese topkwaliteit aan. De onderdelen zijn dan ook hoofdzakelijk in Europa geproduceerd.

Wereldwijde levering

Wanneer u bij ons een product aankoopt, kunt u genieten van verschillende exportmogelijkheden. Zo exporteren wij onze onderdelen naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Europa via luchtvracht, zeevracht, wegtransport of express-koerierdiensten!

Europese kwaliteitsonderdelen die uw machines optimaal laten functioneren.

KWALITEIT

De kwaliteit van onze onderdelen en dienstverlening is al gedurende 20 jaar ons basisprincipe. Wij leveren enkel kwalitatieve onderdelen van voornamelijke Europese oorsprong aan een redelijke prijs. Omdat wij geloven dat klantentevredenheid begint bij kwalitatieve onderdelen, levert Partshouse geen enkel onderdeel van lage kwaliteit. Om deze reden werkt Partshouse enkel samen met Europese OEM leveranciers of fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Samenwerken met Partshouse garandeert u kwalitatieve onderdelen maar ook duidelijke communicatie en correcte leveringen.

KWALITEIT

De kwaliteit van onze onderdelen en dienstverlening is al gedurende 20 jaar ons basisprincipe. Wij leveren enkel kwalitatieve onderdelen van voornamelijke Europese oorsprong aan een redelijke prijs.

 

Omdat wij geloven dat klantentevredenheid begint bij kwalitatieve onderdelen, levert Partshouse geen enkel onderdeel van lage kwaliteit. Om deze reden werkt Partshouse enkel samen met Europese OEM leveranciers of fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

 

Samenwerken met Partshouse garandeert u kwalitatieve onderdelen maar ook duidelijke communicatie en correcte leveringen.

Nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Error: Contact form not found.

Graafmachine-onderdelen kopen? Bij Partshouse!

Hebt u een aandrijfas, remonderdelen, hydraulische componenten of andere onderdelen voor uw bouwmachine nodig? Bij Partshouse bent u aan het juiste adres. U vindt in ons assortiment enkel onderdelen en vervangstukken van de beste kwaliteit, met dezelfde specificaties en kwaliteit als de originele onderdelen van de fabrikanten. Wilt u als professional ook enkel de beste graafmachine-onderdelen? Kopen doet u dan bij Partshouse! Neem contact op en samen vinden we de beste onderdelen voor uw machine.

Partshouse: alleen de beste kwaliteit voor uw machines

Tot ons assortiment behoren verschillende types onderdelen voor wielladers, graafmachines, knikdumpers, bulldozers, grader en wegenbouwmachines. Van de kleinste bouten tot grote onderdelen, motoronderdelen, cabine-onderdelen, hydraulische componenten, filters, compressors, radiatoren, onderdelen voor remmen en aandrijfassen … en nog veel meer – u vindt het allemaal bij Partshouse.

 

Wij bieden zowel kwalitatieve vervangstukken geschikt voor wielladers en andere graafmachines van Volvo als voor andere merken van grondverzetmachines. Partshouse is uw partner wanneer u onderdelen voor uw bouwmachines nodig hebt. Klaar de klus met vlag en wimpel en lever topwerk af in no time met de juiste onderdelen voor uw machines!

 

Daarenboven vindt u bij Partshouse een ruim aanbod reserveonderdelen van hoge kwaliteit geschikt voor Volvo Penta motoren. Pistons, cilinderkoppen, krukassen, alternators, afdichtingen, oliepompen, thermostaten en nog veel meer behoren tot de onderdelen die wij aanbieden om uw motor terug gesmeerd te laten draaien.

Hebt u vragen? Wilt u graafmachine-onderdelen kopen? Neem contact op!

Partshouse is gespecialiseerd in onderdelen en kwalitatieve vervangstukken geschikt voor Volvo bouwmachines en grondverzetmachines, Volvo vrachtwagens en Volvo Penta motoren. Wij staan garant voor Europese topkwaliteit, competitieve prijzen en wereldwijde verzending van graafmachine-onderdelen. Kopen bij Partshouse, dat betekent dat u kunt rekenen op onze expertise en desgewenst advies. Vragen? Neem contact op en we helpen u graag bij het vinden van het juiste onderdeel.